Izdvojeno | Featured

Odabir dizne za atomizer

Zasigurno najvažnija pretpostavka kvalitetnom i efektivnom prskanju atomizerom jest pravilan odabir dizne za pojedinu aplikaciju. Većina atomizera ima dvostruki nosač dizne pa je moguće sa dvije dizne pokriti 90% potreba po pogledu potrošnje i načinu aplikacije.

Više | more... »

Modeli prskalica | Sprayers types

Izdvojeno, Novosti »

Razvojni projekt: Napredna selektivna prskalica

www.strukturnifondovi.hr

Naziv projekta : Napredna selektivna prskalica

Korisnik projekta: Leško d.o.o., Brodec 3, Vratišinec, 40315 Mursko Središće, OIB: 74793346084Partner u projektu: Novamina d.o.o., Zagrebačka cesta 145A, 10000 Zagreb, OIB: 65897449812
Ukupna vrijednost projekta: 3.762.212,49 knRazdbolje provedbe projekta: 01.10.2017. – 01.10.2019.

Svrha i opravdanost projekta:
Ekološki prihvatljiva, a cjenovno konkurenta proizvodnja hrane predstavlja vodeći izazov s kojim se nose poljoprivredni proizvođači i društvo u cjelini. Današnja suvremena poljoprivredna proizvodnja u svrhu ostvarenja željenih prinosa troši ogromne količine različitih vrsta pesticida i mineralnih gnojiva. Navedeno predstavlja značajan trošak u poljoprivrednoj proizvodnji, ali i povećani negativan utjecaj na …

Prskalice tačke »

Prskalice tačke 75 – 125 litara

Prskalice tačke namijenjene su za male vinograde i voćnjake, a njihova učinkovitost vidljiva je u nepristupačnim i teškim terenima. U ponudi imamo nekoliko različitih modela (ovisno o zapremnini rezervoara):

75 litara
125 litara

Atomizeri, Izdvojeno, Novosti »

Odabir dizne za atomizer

Zasigurno najvažnija pretpostavka kvalitetnom i efektivnom prskanju atomizerom jest pravilan odabir dizne za pojedinu aplikaciju. Većina atomizera ima dvostruki nosač dizne pa je moguće sa dvije dizne pokriti 90% potreba po pogledu potrošnje i načinu aplikacije.

Atomizeri, Izdvojeno, Modeli prskalica »

Vučeni atomizer 1500 PROFI

Kao rezultat komunikacije (prijedloga i kritika) naših postojećih i potencijalnih korisnika atomizera nastao je model vučenog atomizera koji će zadovoljiti i one najzahtijevnije korisnike i uvjete u vinogradima, voćnjacima i maslinicima. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji su svojim prijedlozima i kritikama ukazali na detalje koji u upotrebi atomizera olakšavaju aplikaciju i daju dodatnu vrijednost samom stroju, ali i ukupnoj isplativosti investicije.

Nošeni 3R modeli, Novosti, Vučeni 3R modeli »

Računalno upravljanje procesom prskanja

Računalno prskanje postaje zaštitni znak i sve više nužnost u modernom procesu prskanja koji zahtjeva da se vodi računa o zaštiti okoliša, ljudskog zdravlja, ali i ekonomičnosti. Osim ekonomičnosti koja se ogleda kroz uštedu u potrošnji zaštitnih sredstava, važna stavka jest i ukupna profitabilnost gledana kroz poboljšane i ujednačene prinose zbog ravnomjernog prskanja.

Atomizeri, Novosti »

Senzorsko prskanje vinograda i voćnjaka

Zaštita i prskanje nasada uz pomoć ultrazvučnih senzora sve više dobiva na značaju, a pogotovo kod većih nasada u kojima postoji “prazan prostor” između stabala i posebice kod mladih nasada koji još nisu dostigli svoj puni obujam. Uštede u sredstvima za prskanje su značajna, a veliki doprinos je i u području sigurnosti rada s obzirom da operater ne mora voditi računa o stalnom uključivanju i isključivanju sekcija za prskanje već je maksimalno koncentriran na vožnju kroz nasad.