Početna » Zašto mi?

Zašto mi?

Posjeta stranici:17,146

Nismo najveći niti to želimo postati, ali imamo najbolji omjer kvalitete i cijene!

Mala smo obiteljska firma sa 35 zaposlenih i cilj nam je stvarati kvalitetne i funkcionalne proizvode koji će biti od značajne koristi svojim vlasnicima. Naše proizvode prilagođavamo potrebama svojim klijenata tako da za svoj uloženi novac dobiju maksimalnu korist i izrazito funkcionalan proizvod.

Traktorske prskalice radimo već 20 godina, ali tek unazad 10 godina nas poljoprivredni proizvođači prepoznaju kao pouzdanog partnera. Trebalo je vremena da sazrijemo i sada slobodno možemo reći da imamo široki asortiman prskalica koje mogu zadovoljiti male i velike poljoprivredne proizvođače.

Mali smo, ali fleksiblnost koju posjedujemo omogućuje nam da brzo reagiramo na zahtjeve klijenata, ali i na tehnološke promjene u poljoprivredi. To je jamstvo da će naši klijenti imati uvid u tehnologiju koja im može pomoći da svoju proizvodnju učine profitabilnijom i učinkovitijom.

I mi smo samo ljudi i znamo pogriješiti, ali svoje propuste uvijek priznamo i ispravit ćemo ih u najkraćem mogućem roku.

Zašto odabrati nas:

  • široki asortiman prskalica koje prilagođavamo Vašim potrebama i mogućnostima
  • svaki klijent ima poseban pristup i ponuda se prilagođava njegovim potrebama i mogućnostima (vremenskim i financijskim)
  • sigurni smo da omjer uloženog i dobivenog ima veliku vrijednost
  • naše proizvode dostavljamo na adresu kupca
  • Vaš traktor i naša prskalica će uvijek biti usklađeni jer imamo razne kombinacije boja!