Početna » Nošeni 3R modeli

Nošene 800 3R i 1000 3R

5 Veljača 2009 » Posjeta stranici:7,467

Nošene traktorske prskalice namijenjene profesionalnoj upotrebi i rađene po europskim tehničkim standardima.

OSNOVNE INFORMACIJE

Modeli 800 3R i 1000 3R tehnički su prilagođeni europskim standardima. To podrazumijeva uz glavni, dva dodatna rezervoara – za ispiranje glavnog rezervoara i za pranje ruku.

Regulator protoka

Jedan od najvažnijih segmenata na ovim prskalicama je regulator protoka. Za ove prskalice moguće su razne kombinacije regulatora, ovisno o želji i potrebama klijenata. Najjednostavnija verzija regulatora je sa potpuno ručnim otvaranjem svih ventila (sekcija na granama). Tehnički naprednija opcija je regulator sa elektrootvaranjem glavnog ventila (otvara se iz kabine traktora sa elektronskom sklopkom).

Najbolja i najnaprednija opcija jest regulator sa elektrootvaranjem svih ventila što uključuje računalno upravljanje procesom prskanja čime se kontrola pritiska i potrošnje prepušta računalu i time se dobivaju najveće uštede i najveća razina kvalitete prskanja.

Mlaznice (dizne)

Iako veoma sitni dijelovi prskalice, za kvalitetno prskanje definitivno najvažniji. U praksi se veoma često susrećemo sa premalim uvažavanje dizni i njihova odabira od strane korisnika. Udio vrijednosti mlaznica u ukupnoj vrijednosti prskalice gotovo nikad ne prelazi 1% stoga treba uzeti u obzir sve faktore odabira najkvalitetnije i najoptimalnije rješenje. Surađujemo sa poznatim inozemnim tvrtkama specijaliziranim u proizvodnji mlaznica i možemo Vam jamčiti da ćete imati efikasno i ekonomično prskanje ukoliko utrošite malo više vremena  na razgovor o Vašim potrebama i tada možemo zajednički naći optimalan odabir.

Pumpa

Za ove modele prskalica koristimo isključivo provjerene membranske pumpe čija pouzdanost i kvaliteta su na najvišoj razini. Ovisno o rasponu grana za prskanje odabiremo pumpu kapaciteta u rasponu od 105 – 171 l/min.

Nivelirajuće grane

Oznaka MRX označava nivelirajuće grane i konstrukciju koja prati konfiguraciju tla i omogućuje jednostavan sustav za vertikalno podizanje i spuštanje grana. Kod hidrauličnih grana sustav je u potpunosti automatiziran što znači da su grane prilikom samog otvaranja blokirane, a u položaj za slobodnu nivelaciju prelaze kad se grane u potpunosti otvore. U tom slučaju nije potrebno ručno blokirati nivelaciju.

AKZ (antikorozivna zaštita)

Svi metalni dijelovi su izrađeni od kvalitetnog čelika i željeza. Konstrukcija prskalice i grane su termički obrađeni (plastificirani) i na taj način osiguravaju dugovječnost prskalice, ljepši dizajn (sjajnija boja) i lakše održavanje.

Plastični dijelovi su izrađeni po najsuvremenijim standardima, tehnologija koja se koristi kod izrade tih segmenata zadovoljava svjetske kriterije i norme što potvrđuju brojni certifikati naših partnera.

Gumena crijeva su također izrađena po izuzetno zahtjevnim normama i to je garancija kvalitete cjelokupne prskalice.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

GRANE

Grane za prskanje dostupne su u nekoliko izvedbi, a glavna razlika je način otvaranja. Dostupne radne širine:

  • 12 m i 15 m – ručno otvaranje
  • 12 m, 15 m, 16 m, 18 m, 21 m – hidraulično otvaranje

OPREMA

U mogućnosti smo ponuditi opremu koja će prskalicu učiniti još funkcionalnijom:

  • uređaj za ispiranje rezervoara
  • uređaj za ispiranje boca
  • eko-mikser
  • traser – označivač s pjenom
  • računalno upravljanje procesom prskanja – računalo BRAVO
  • satelitski navođeno prskanje – GPS
  • triplex dizne + veliki asortiman specijaliziranih dizni
  • sito i crijevo za usis vode iz bunara ili potoka

GALERIJA SLIKA

800|12 m HDO 800|12 m hidraulicne grane 800|12 m 12 m grane sa hidraulicnim otvaranjem Cilindar za hidraulicno dizanje grana
3R-rezervoar (glavni, za ispiranje sistema i za pranje ruku) Eko-mikser Regulator sa kompletnim elektro-upravljanjem Sifon i ejektor za usis i ispust vode Prikljucivanje na traktor u tri tocke
Pumpa Comet        

1000|16 m HDO 16 m hidraulicno otvaranje grana Bocni pogled na grane Regulator sa kompletnim elektro-upravljanjem Eko-mikser
Hidraulicni blok ventili u zasticenom kucistu Triplex dizne zasticene unutar grana      

Triplex dizne

Triplex dizne

Regulator protoka

Regulator protoka