Početna » Novosti

Prezentacija za kooperante Žita

» Posjeta stranici:4,979

Leško prskalica i OLT podrivač

Leško prskalica i OLT podrivač

ŽITO d.o.o. je 23.09. organiziralo u suradnji sa tvrtkama LEŠKO i OLT prezentaciju strojeva za prskanje i obradu tla u Beravcima kraj Velike Kopanice na imanju OPG Divić. Prisutnim kooperantima Žita predstavljeni su OLT-ov novi podrivač MIGHTY M605 i vučena tanjurača TARA 28, dok je LEŠKO predstavio najveću nošenu prskalicu zapremnine 1200 litara sa elektronskim upravljanjem procesom prskanja te hidrauličnim granama zahvata 15 metara.

Od prisutnih poljoprivrednika su se mogle čuti riječi pohvale, ali i prijedlozi za određenim poboljšanjima s obzirom na geografske različitosti i zahtjevnosti po pitanju obrade tla.

Potrebno je naglasiti da je Žito sklopilo i pokrenulo poslovnu suradnju sa obje tvrtke kako bi osigurala svojim kooperantima kvalitetnu mehanizaciju po povoljnijim uvjetima, a tvrtkama omogućila pristup velikom broju kooperanata koji su zasigurno zainteresirani za unapređenje vlastite poljoprivredne proizvodnje.

Uz dobro poznat proizvodni program prskalica i atomizera tvrtke LEŠKO te širokog asortimana strojeva za obradu tla tvrtke OLT, značajno je naglasiti i novi program traktorskih prikolica COLONO u proizvodnom programu tvrtke LEŠKO čime hrvatski poljoprivrednici i tržište regije dobiva odličnu alternativu znatno skupljim zapadnoeuropskim prikolicama.

Dodatne informacije možete dobiti posjetom na njihove web stranice:

Sigurni smo da će ova nova suradnja Žita sa hrvatskim proizvođačima mehanizacije (LEŠKO i OLT) donijeti obostrane koristi po pitanju prodajnih rezultata, ali također i u smislu tehničkih poboljšanja s obzirom na veliku bazu kooperanata koji će sudjelovati u razvoju sa svojim kritikama i prijedlozima.

Prezentacija prskalice Leško i OLT-a Prskalica Leško i tanjura?a TARA 28 Prezentacija prskalice Leško i OLT-a Podriva? MIGHTY Prikolica Colono 6T - Leško
Prikolica Colono 10T - Leško Prikolica Colono 15T tandem - Leško