Početna » Novosti

ViroExpo 2011.

18 Siječanj 2011 » Posjeta stranici:2,811

viroexpoVirovitički sajam ViroExpo održava se ove godine od 21. do 23. siječnja i prema broju prijavljenih izlagača premašuje prošlogodišnje rezultate. Naša prošlogodišnja iskustva su vrlo pozitivna i zahvaljujemo se svim posjetiteljima koji su nas podržali i kritizirali nas jer smo zahvaljujući tome postali bolji.

Upravo ViroExpo je mjesto gdje ćemo premijerno izložiti prskalicu za duhan sa hidrauličnim granama zahvata 10 m u jednu stranu. Osim toga izložit ćemo naše standardne modele prskalica sa naglaskom na profesionalne izvedbe sa hidrauličnim granama.

Također veliku pažnju posvećujemo i našim nošenim i vučenim atomizerima. Ovaj segment sve više raste i nadamo se da će se naša nastojanja da proizvodimo atomizere prilagođene našim poljoprivrednicima pokazati kao jedini ispravni put.

Sajam će biti prilika da nabavite sitne dijelove za svoje postojeće prskalice i atomizere, ali i prilika da kroz razgovor dođemo do boljih rješenja i novih saznanja.

Unaprijed se zahvaljujemo na svim prijedlozima i kritikama posjetitelja!


Warning: require_once(/home/leskohr/public_html/wp-content/themes/arthemia/images/cache/0055c1b7e6ff76a5899e6137fc51ccf7/cache.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/leskohr/public_html/wp-content/themes/arthemia/images/settings.php on line 1