Početna » Nošeni 3R modeli

Nošena 1200 3R

22 Studeni 2009 » Posjeta stranici:6,120

Novi model nošene traktorske prskalice kapaciteta 1200 litara i sa rasponom grana za prskanje od 15 metara. Posebnost ovog modela je novi dizajn glavnog rezervoara koji omogućuje bolju raspodjelu težine unatoč neobičnom (drugačijem) izgledu u odnosu na modele kapaciteta 800 i 1000 litara.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Nošena traktorska prskalica TP 1200 3R dizajnirana je i opremljena u skladu sa europskim tehničkim i kvalitativnim standardima. To podrazumijeva dva dodatna rezervoara (za ispiranje sustava te za pranje ruku) koji su prvenstveno namijenjeni zaštiti ljudskog zdravlja i okoliša.

Regulator protoka

Neizostavni dio prskalice čini regulator protoka. Iz razloga što je ovo prskalica za profesionalne poljoprivredne proizvođače preporučamo najkvalitetnije rješenje – regulator protoka sa elektroničkim upravljanjem. Ovim izborom cijeli proces prskanja kontrolirate iz kabine traktora – zaštićeni od mogućih utjecaja kemijskih preparata na Vaše zdravlje. U mogućnosti smo ovakav regulator protoka nadograditi na još sofisticiraniju razinu – računalno upravljanje procesa prskanja! Prije početka prskanja potrebno je unijeti parametre i nadalje računalo brine o svemu (kontrola potrošnje, pritiska, razine preostale tekućine + statistika procesa prskanja). Iako ovakav izbor početnu investiciju čini skupljom iskustva korisnika govore kako se računalno upravljanje procesa isplaćuje u vrlo kratkom roku.

Mlaznice (dizne)

Iako veoma sitni dijelovi prskalice, za kvalitetno prskanje definitivno najvažniji. U praksi se veoma često susrećemo sa premalim uvažavanje dizni i njihova odabira od strane korisnika. Udio vrijednosti mlaznica u ukupnoj vrijednosti prskalice gotovo nikad ne prelazi 1% stoga treba uzeti u obzir sve faktore odabira najkvalitetnije i najoptimalnije rješenje. Surađujemo sa poznatim inozemnim tvrtkama specijaliziranim u proizvodnji mlaznica i možemo Vam jamčiti da ćete imati efikasno i ekonomično prskanje ukoliko utrošite malo više vremena  na razgovor o Vašim potrebama i tada možemo zajednički naći optimalan odabir.

Plastični dijelovi su izrađeni po najsuvremenijim standardima, tehnologija koja se koristi kod izrade tih segmenata zadovoljava svjetske kriterije i norme što potvrđuju brojni certifikati naših partnera.

Gumena crijeva su također izrađena po izuzetno zahtjevnim normama i to je garancija kvalitete cjelokupne prskalice.

GRANE ZA PRSKANJE

Model TP 1200 3R omogućuje montiranje više vrsta grana za prskanje:

  • 12 m MRX
  • 15 m MRX HD
  • 15 m MRX HDO

Oznaka MRX označava konstrukciju koja prati konfiguraciju tla i omogućuje jednostavan sustav za vertikalno podizanje i spuštanje grana. Svi metalni dijelovi su izrađeni od kvalitetnog čelika i željeza. Konstrukcija prskalice i grane su termički obrađeni (plastificirani) i na taj način osiguravaju dugovječnost prskalice, ljepši dizajn (sjajnija boja) i lakše održavanje.

Oznaka HD označava hidraulično dizanje i spuštanje grana. Centralni cilindar na sredini stražnjeg dijela prskalice omogućuje jednostavno i sigurno podizanje grana.

Oznaka HDO označava grane sa hidrauličnim upravljanjem dizanja, spuštanja i otvaranja grana. HDO grane su testirane i u mogućnosti smo ih ponuditi u nekoliko radnih širina – od 12 do 21 metar!

GALERIJA SLIKA

Leško 1200 Leško 1200 Grane 15 m HD Raspon grana Segment grana
Hidrauli?ni cilindar Pumpa Comet Regulator protoka Ispiranje boca Rezervoar za pranje ruku