Modeli prskalica

3. Veljača 2012.
Vučeni atomizer 1500 PROFI

Kao rezultat komunikacije (prijedloga i kritika) naših postojećih i potencijalnih korisnika atomizera nastao je model vučenog atomizera koji će zadovoljiti i one najzahtijevnije korisnike i uvjete u vinogradima, voćnjacima i maslinicima. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji su svojim prijedlozima i kritikama ukazali na detalje koji u upotrebi atomizera olakšavaju aplikaciju i daju dodatnu vrijednost samom stroju, ali i ukupnoj isplativosti investicije.

28. Prosinac 2011.
Atomizer za TV (Tomo Vinković)

Za potrebe malih vinogradara i voćara kreirali smo seriju malih i kompaktnih atomizera za Tomo Vinković (TV) i slične tipove traktora. Bez obzira na manju zapremninu i ovi modeli su dizajnirani prema europskim standardima te zadovoljavaju sve ekološke kriterije.

27. Prosinac 2011.
Atomizeri: prskanje oraha i lješnjaka

Prskanje oraha i pojedinih oblika lješnjaka zahtijevaju dosta specifične karakteristike atomizera, posebice u pogledu dometa prskanja u visinu i širinu, te količini zraka (m3/h). Za tu namjenu smo kreirali posebne vrste aksijalnih difuzora koji su u stanju doseći visine od 7-8 metara.

28. Siječanj 2009.

Nismo najveći niti to želimo postati… ali imamo najbolji omjer uloženog i dobivenog!
Ispričavamo se što još nema svih podataka, ali stranica se popunjava svakim danom. Ukoliko imate kakvih konkretnih pitanja slobodno nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom.