Izdvojeno

3. Veljača 2012.
Vučeni atomizer 1500 PROFI

Kao rezultat komunikacije (prijedloga i kritika) naših postojećih i potencijalnih korisnika atomizera nastao je model vučenog atomizera koji će zadovoljiti i one najzahtijevnije korisnike i uvjete u vinogradima, voćnjacima i maslinicima. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji su svojim prijedlozima i kritikama ukazali na detalje koji u upotrebi atomizera olakšavaju aplikaciju i daju dodatnu vrijednost samom stroju, ali i ukupnoj isplativosti investicije.

28. Prosinac 2011.
Novosti i poboljšanja na atomizerima u 2012.

Zahvaljujući dobroj suradnji i komunikaciji sa postojećim korisnicima naših atomizera, ali  i svih ostalih vinogradara, voćara i maslinara diljem Hrvatske i susjednih zemalja došli smo do niza manjih poboljšanja koja će naše atomizere činiti još privlačnijima i konkurentnijima na tržištu.
Poboljšanja su usmjerena na nekoliko ključnih segmenata:

kvaliteta apliciranja, tj. prskanja
veća mogućnost prilagođavanja na više različitih nasada
zaštita ljudskog zdravlja i povećanja sigurnosti u radu
zaštita okoliša

22. Lipanj 2011.
Testiranje: Prednji rezervoar za nošene prskalice

Početkom godine smo najavili razvoj nošene prskalice sa prednjim rezervoarom i sa zadovoljstvom objavljujemo da smo pustili u testiranje prvi prototip čija funkcionalnost se provjerava na poljima Međimurja.

27. Siječanj 2011.
Noviteti za 2011. godinu

Nastavljajući naš kontinuirani proces unapređivanja i poboljšavanja naših prskalica najavljujemo novitete u području tehnologije prskanja koje pripremamo za 2011. godinu.
Naš optimizam i snagu za daljnim razvojem temeljimo na kontinuiranom rastu baze zadovoljnih korisnika koji svojim kritikama i prijedlozima pomažu da zajedno činimo naše prskalice i atomizere boljim i efikasnijim proizvodima. I zahvalni smo im na tome!
U nastavku slijedi kratak pregled noviteta koje spremamo…

3. Ožujak 2010.
Prskalica 800 3R i hidraulično upravljanje granama

Najvažnija karakteristika ovog modela jesu novi model grana sa kompletnim hidrauličnim upravljanjem koji omogućuje visoku konformnost, ali također i funkcionalnost i jednostavnost upotrebe.

5. Veljača 2009.
Vučene prskalice

Dizajnirane za najzahtjevnije korisnike i sa velikim izborom opreme kojom se poboljšava učinkovitost i profitabilnost poljoprivredne proizvodnje.